BlueAir luchtreiniger

BlueAir is expert in luchtreinigers. Dit merk verkoopt momenteel goed in Nederland en België. De naam is erg passend. De associaties die het oproept doen je denken aan schone en aangename lucht. In dit artikel lees jij waarom BlueAir populair is als luchtreiniger en kom je erachter over welke functionaliteiten ze beschikken. Ook kom je erachter waar je allemaal rekening mee moet houden bij het kopen van dit merk luchtreiniger. 

Voordelen BlueAir luchtreiniger

Er zijn een aantal eigenschappen die BlueAir luchtreinigers voor doen lopen op de concurrentie. Als specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige luchtreinigers, richten ze zich op de hoogste kwaliteit. 

Zo hebben alle BlueAir luchtreinigers een 360 luchtinlaat. Alle modellen bevatten deze. Ook maken ze gebruik van filters en ionisatie, voor een hogere kwaliteit lucht. Ook worden bij alle modellen filtersets bijgeleverd. Ook krijg je een indicatie wanneer filters kunnen worden vervangen. Het tijdig vervangen van filters bevordert de werking van het apparaat. Ook de levensduur kan worden verlengd. 

Welk model BlueAir luchtreiniger?

BlueAir heeft een productenlijn luchtreinigers die varieert tussen goedkopere en duurdere modellen. De goedkope modellen focussen zich op kleine ruimtes. De duurdere varianten op grotere oppervlakten. 

BleuAir Blue Pure luchtreiniger 221 

Een perfect model voor grote oppervlaktes is de BlueAir Blue Pure luchtreiniger 221. Dit model is perfect voor maximale oppervlakten van 102 m2. Dit model maakt gebruik van filters en ionisatie. Er zijn meerdere filters in het apparaat gemonteerd. Je hebt de keuze uit 3 standen om de lucht te zuiveren.

BlueAir Blue Pure luchtreiniger 411 

Een goedkopere variant binnen het aanbod luchtreinigers is de BlueAir Blue Pure 411. Deze is perfect voor kleinere ruimtes. Tot 35 vierkante meter. Dit model gebruikt een combinatie van filters en ionisatie voor luchtzuivering. Een 360 graden luchtinlaat is inbegrepen zodat geen kamerhoek wordt overgeslagen. Dit model lijkt qua eigenschappen op de 221, alleen de maximale m2 luchtzuivering is kleiner. Ook is het aantal decibel een stuk lager. Dit zorgt ervoor dat het geluidsniveau van deze BlueAir luchtreiniger laag ligt. 

BlueAir Luchtreinigers – Voordelen

Er zijn enkele unieke voordelen van BlueAir luchtreinigers: 

  • Top resultaten > luchtzuivering in jouw kamer / huis / kantoor 
  • Hogere kwaliteit lucht 
  • Voor elke soort ruimte een passend model 
  • Gebruik makend van de nieuwste technieken  
  • 360 graden luchtinlaat. Dit is een uniek onderdeel van BlueAir. Hierdoor wordt geen hoek of stukje kamer overgeslagen tijdens het zuiveren van de ruimte. 

In de toekomst wordt veel van BlueAir luchtreinigers verwacht. Momenteel is de producent bezig met een nieuwe stille techniek. HEPASilent genoemd. Effectief zuiveren en geluidsstil. 

luchtreiniger blueair

Werking luchtreiniger BlueAir 

BlueAir luchtreinigers werken eenvoudig. Elk apparaat is van drie standen voorzien. Met een gebruiksvriendelijke knop kan je de stand naar keuze instellen. Dit kan nog niet middels een app of afstandsbediening. Wellicht bij toekomstige modellen. De apparaten werken op netstroom. Je krijgt een filterset meegeleverd die je in de luchtzuiveraar kan plaatsen voor gebruik. Deze gaan ongeveer een half jaar mee. Dit wordt middels een rode lamp aangegeven. Als de rode lamp gaat branden is het zaak dit meteen te doen. 

Waar op letten bij aankoop BlueAir luchtreiniger? 

Er zijn BlueAir luchtreinigers te koop in verschillende maten, soorten en prijsklassen. Voor jezelf is het belangrijk de volgende punten in de gaten te houden:

  • Hoe groot is het oppervlak waar je de lucht wil van zuiveren?
  • Hoeveel maximaal decibel mag er uit het apparaat komen? Wil je liever geluidsstil of mag er wat meer geluid uit komen? 
  • Wat is jouw budget? 
  • Type filter, HEPA, Koolstof of voorfilter
  • Wil je speciale opties als: verrijdbaarheid, afstandsbediening, Display, nachtmodus etc

BlueAir luchtreiniger kopen

Een BlueAir luchtreiniger kopen doe je bij een van de volgende webshops

Voor vragen over luchtreinigers van bijvoorbeeld BlueAir of een ander merk kan je altijd mailen naar info@luchtreinigerblog.nl